De Velsertunnel Run vond afgelopen zondag 27 november plaats. Dit uniek evenement voerde de deelnemers o.a. door de nieuwe Velsertunnel, via Velsen-Noord naar de finish op de Breestraat in Velsen-Noord.

De bewoners in Velsen-Noord werden door de lopers en door de organisatie geroemd, vanwege de gezelligheid in het dorp. Voornamelijk in en rond de Ladderbeekstraat was het erg druk met dorpbewoners die de hardlopers luidkeels aanmoedigden. Ook was er aan de versiering gedacht; het Wijkplatform en de Stichting Vrienden van Velsen-Noord hadden in de week ervoor kleurrijke slingers in de brievenbus aan de Ladderbeekstraat bezorgd. Verder waren er twee brassbands en een zanger aanwezig, om de hardlopers door Velsen-Noord te laten zweven.

Dit laat nog maar eens zien dat er in Velsen-Noord samen veel mogelijk is. Grote klasse!

Wilt u informatie over de mogelijkheden omtrent sporten in Velsen-Noord? Neem dan contact op met de Buurtsportcoaches: Nicky Brouwer (nbrouwer@sportsupport.nl) en/of Jurre Brussel (jbrussel@sportsupport.nl).

 

Sportmix is een naschoolse les waarin kinderen verschillende sporten kunnen ervaren. De activiteiten zijn voor kinderen van de groepen 3 t/m 6 van de basisschool en heeft als doel de kinderen kennis te laten maken met diverse (nieuwe) sporten. Tijdens deze lessen gaat een gediplomeerde lesgever met de kinderen aan de slag, om de kinderen met plezier en met elkaar te laten sporten en spelen. Regelmatig komen Velsense sportverenigingen naar de locaties, zo kunnen de kinderen kennis maken met verschillende sporten.

Inschrijven voor de sportmix kan via www.sportpas.nl/velsen of via de buurtsportcoaches in de betreffende wijk.

Sportmix vindt in Velsen-Noord plaats:

  • Wijckeroogzaal, Velsen-Noord. Donderdag: 14.30-15.30 uur (groep 3 t/m 6): € 1,- per les

Meer informatie en inschrijven via buurtsportcoach Jurre Brussel: jbrussel@sportsupport.nl

 

 

Afgelopen zondag 19 juni werden er tijdens het dorpsfeest van Velsen-Noord de 1e Velsen-Noordse buikschuifkampioenshappen georganiseerd. 94 deelnemers streden in 3 categorieën om de felbegeerde prijzen. Al met al was het een geslaagd evenement.

Heeft u een vraag en/of opmerking?
Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden.


Klik hier voor alle accommodaties te huur!

Contact

Openingstijden Sportloket:
Ma t/m do: 08.00 - 16.30 uur
Vr: 08.00 - 12.00 uur

E-mail:
sportzaken@velsen.nl

Telefonisch te bereiken:
Tel.: 0255-567666

Na openingstijd voor reserveringen
Tel.: 023-5374218
Sporthal Het Polderhuis
(op maandag gesloten tot 15.00 uur)

Afhalen sleutels gymzalen
in sporthal IJmuiden-Oost
 
0255-517821
06-34595809

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van Sportloket Velsen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Gemeente Velsen

Zwembad De Heerenduinen