De Nationale Sportweek, een landelijk sportevenement dat één keer per jaar gehouden wordt. De Sportweek laat zien hoe leuk, maar ook gezond, sporten en bewegen is. De hele week kunnen sportverenigingen, sportclubs, sportbonden, bedrijven, het onderwijs en alle andere sportaanbieders hun deuren openen en verschillende clinics, toernooien en demonstraties organiseren voor iedereen die kennis wil maken met (nieuwe) sporten. De grote opening van de Sportweek wordt afgetrapt in één gemeente, dit is een feestelijke dag met een programma vol sport en entertainment.

De Sportweek wordt georganiseerd door NOC*NSF en heeft als doel meer mensen kennis te laten maken met een sport die bij hen past en ze vervolgens eventueel de weg naar de sportvereniging te laten vinden. Veel mensen sporten nog steeds niet of weten niet wat voor sport bij hen past.

Elke gemeente kan een eigen Sportweek organiseren, dit is de mogelijkheid om sport en bewegen extra bij uw burgers onder aandacht te brengen. Een gemeente kan door diverse vormen bij dragen aan een lokale Sportweek. Volledig regisseren, regisseren, faciliteren maar ook alleen informeren behoren tot de mogelijkheden.

In 2016 wordt de Nationale Sportweek gehouden van zaterdag 17 tot en met zaterdag 24 september. Dit zal de dertiende editie worden van de Sportweek.

Voor meer informatie over de Nationale Sportweek kijk op www.nationalesportweek.nl

Heeft u een vraag en/of opmerking?
Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden.


Klik hier voor alle accommodaties te huur!

Contact

Openingstijden Sportloket:
Ma t/m do: 08.00 - 16.30 uur
Vr: 08.00 - 12.00 uur

E-mail:
sportzaken@velsen.nl

Telefonisch te bereiken:
Tel.: 0255-567666

Na openingstijd voor reserveringen
Tel.: 023-5374218
Sporthal Het Polderhuis
(op maandag gesloten tot 15.00 uur)

Afhalen sleutels gymzalen
in sporthal IJmuiden-Oost
 
0255-517821
06-34595809

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van Sportloket Velsen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Gemeente Velsen

Zwembad De Heerenduinen