Welkom op het Sportloket Velsen, de website voor sportief Velsen.

Hier vindt u informatie over de sport in algemene zin en in Velsen in het bijzonder. Wij proberen onze website zo actueel mogelijk te houden. Heeft u vragen of opmerkingen dan horen wij dat graag!

Sportloket Velsen


Nieuwe kleding Buurtsportcoaches Velsen

31 augustus 2015

Het team van buurtsportcoaches Velsen is in nieuwe kleding gestoken. De gemeente Velsen en werkgever SportSupport hebben gezorgd voor nieuwe trainingspakken en materiaal, dit om de zichtbaarheid en bekendheid van de buurtsportcoaches te vergroten binnen de wijk. Het team buurtsportcoaches voor jeugd van 6 – 12 jarigen in Velsen bestaat uit 5 personen die actief zijn in  verschillende wijken.

Lees meer...

Uitreiking JeugdSportPas-brochure

26 augustus 2015

Wethouder Annette Baerveldt heeft woensdag 26 augustus de vernieuwde JeugdSportPas-brochure uitgedeeld aan leerlingen van basisschool de Pionier in de Velserbroek. De JeugdSportPas nieuwe stijl kent een vernieuwde werkwijze. Verenigingen kunnen gedurende het gehele schooljaar cursussen aanmelden bij SportSupport via jspvelsen@sportsupport.nl.  3 x per schooljaar verschijnt een brochure voor alle basisschoolleerlingen in Velsen.

Lees meer...

Judoka Kayleigh Heerikhuisen op Special Olympics Regionale Spelen

13 augustus 2015

Als je echt wil, dan is alles mogelijk. Een zin die regelmatig naar voren komt in gesprek met de achttienjarige judoka Kayleigh Heerikhuisen uit Dronten. Want kregen haar ouders vlak na haar geboorte nog te horen dat Kayleigh waarschijnlijk nooit zou kunnen lopen en praten, nu 18 jaar later bewijst Kayleigh dat je je daar helemaal niet bij neer moet leggen. De judoka kan namelijk gewoon lopen, praten en studeren en beoefent ook nog eens sport op topniveau. Op zaterdag 26 september doet ze mee met de Special Olympics Regionale Spelen Haarlemmermeer.

Lees meer...

Schoolsportkalender 2015-2016

12 augustus 2015

Met ingang van dit schoolseizoen starten wij met een aangepaste werkwijze met betrekking tot de schoolsport. Brieven, uitnodigingen, inschrijfformulieren, speelschema’s, spelregels enz. worden niet meer per post en e-mail naar u toegezonden. Alle informatie kunt u vanaf heden terug vinden op deze website. De website gaat het portaal voor alle informatie, inschrijvingen, spelregels, speelschema’s etc etc worden.

Lees meer...

Nieuwsbrief JeugdSportPas

12 augustus 2015

Volgende week beginnen de scholen weer. Kinderen gaan meestal naar een nieuwe klas, nieuwe leerkracht en misschien nieuwe vriendjes/vriendinnetjes. Daar past ook een nieuwe sport bij!!

Vanaf 15 augustus starten de eerste JeugdSportPas cursussen van het schooljaar. Heb jij je al opgegeven?

Blijf op de hoogte en lees hier alles over in deze nieuwsbrief.
Nieuwsbrief JeugdSportPas (download)

Lees meer...

CycleWE leuke fietsapp

27 juli 2015

CycleWE is een unieke fiets community waarmee alle sociale aspecten van fietsen zijn samenbracht in een App. CycleWE maakt het gemakkelijk om je fietsrit te plannen, je eigen fietsgroep te vormen en nieuwe ritten & routes te ontdekken. Met CycleWE ben je altijd op de hoogte van alle fietsactiviteiten van je vrienden.

PLAN JE RIT
- Creëer een rit op basis van de door jou gewenste snelheid en discipline.
- Bepaal de afspreek locatie, starttijd en afstand van je rit.
- Nodig vervolgens je vrienden uit en zie bekijk er nog meer meefietsen.

Lees meer...


Klik hier voor alle accommodaties te huur!

Contact

Openingstijden:
Ma t/m do: 08.00 - 16.30 uur
Vr: 08.00 - 12.00 uur

E-mail:
sportzaken@velsen.nl

Telefonisch te bereiken:
Tel.: 0255-567666

Na openingstijd voor reserveringen
Tel.: 023-5374218
Sporthal Het Polderhuis
(op maandag gesloten tot 15.00 uur)

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van Sportloket Velsen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Gemeente Velsen

Zwembad De Heerenduinen