Welkom op het Sportloket Velsen, de website voor sportief Velsen.

Hier vindt u informatie over de sport in algemene zin en in Velsen in het bijzonder. Wij proberen onze website zo actueel mogelijk te houden. Heeft u vragen of opmerkingen dan horen wij dat graag!

Sportloket Velsen


Sportinstuif groot succes!

2 maart 2015

In het teken van “25 jaar Polderhuis” is op donderdag 26 februari een sportinstuif georganiseerd voor kinderen uit groep 4 t/m 8. Al heel vroeg stonden de kinderen te dringen om naar binnen te mogen. Er was echt van alles voor ze te doen, zoals badminton, basketbal, hockey, tennis, schaken, dansen, turnen, pinda’s rijgen en nog te veel om op te noemen.

Lees meer...

Franciscusschool winnaar schoolbasketbaltoernooi

26 februari 2015

De Franciscusschool uit IJmuiden is winnaar geworden van het 32ste schoolbasketbaltoernooi van de gemeente Velsen. Daar moest het team wel wat voor doen. Er waren 25 teams te verslaan. In de halve finale kregen ze te maken met een geduchte tegenstander Rozenbeek 1 uit Velserbroek. Omdat dat duel in een gelijk spel eindigde moesten er vrije worpen worden genomen en dat deed de Franciscus beter. Aan dit toernooi hebben 300 kinderen deelgenomen.

Lees meer...

Win € 25.000,-- voor de clubkas

23 februari 2015

Welke sportverenigingen in de gemeente Velsen hebben echte clubhelden en kunnen € 25.000,- voor de clubkas goed gebruiken?

Iedereen kan nu zijn of haar favoriete vrijwilliger belonen met een nominatie als dé clubheld van Nederland.

 

Lees meer...

Kinderen basisscholen enthousiast voor atletiek

18 februari 2015

Bewegen is niet alleen gezond, maar ook leuk. In het project Athletic Movements worden kinderen van de Velsense basisscholen en die in heel Noord-Holland  gestimuleerd om aan atletiek te doen. Vorige week donderdag 12 februari is mede onder belangstelling van wethouder sportzaken Annette Baerveldt  en gedeputeerde Elvira Sweet van de provincie Noord-Holland het startschot gegeven. Deze campagne wordt op maar liefst 80 basisscholen in Noord-Holland uitgezet.

Lees meer...

Ondertekening overeenkomst Sika - Velsen

22 januari 2015

Op donderdag 22 januari ondertekenden de gemeente Velsen een overeenkomst van partnerschap met Sika Nederland. Dit bedrijf heeft de vloer in de sporthal Zeewijk (De Ring) gerealiseerd en gaat op meer vlakken met Velsen samenwerken.In de nieuwe sporthal Zeewijk (project De Ring) heeft Sika een hoogwaardige sportvloer neergelegd. Daarnaast toont Sika maatschappelijke betrokkenheid bij de sport in Velsen. Sika gaat vanaf 2015 drie jaar lang het jaarlijkse Sportgala van Velsen ondersteunen.

Lees meer...

JeugdSportPas aanbod t/m maart 2015 open

20 januari 2015

De JeugdSportPas-cursussen t/m maart 2015 zijn open voor inschrijving.

Wist je dat:

  • Jij je voor ALLE cursussen via JeugdSportPas kunt aanmelden. Kies via www.jeugdsportpas.nl voor bijv. woonplaats IJmuiden, dan kun je inloggen (met dezelfde inloggegevens) en de cursussen bekijken die in Velsen gehouden worden.

Lees meer...


Klik hier voor alle accommodaties te huur!

Contact

Openingstijden:
Ma t/m do: 08.00 - 16.30 uur
Vr: 08.00 - 12.00 uur

E-mail:
sportzaken@velsen.nl

Telefonisch te bereiken:
Tel.: 0255-567666

Na openingstijd voor reserveringen
Tel.: 023-5374218
Sporthal Het Polderhuis

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van Sportloket Velsen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Gemeente Velsen

Zwembad De Heerenduinen