Welkom op het Sportloket Velsen, de website voor sportief Velsen.

Hier vindt u informatie over de sport in algemene zin en in Velsen in het bijzonder. Wij proberen onze website zo actueel mogelijk te houden. Heeft u vragen of opmerkingen dan horen wij dat graag!Haarlem Night Skate

25 mei 2016

Woensdag 1 juni start de Haarlem Night Skate vanuit de Velserbroek. Het vertrek is om 20:00 uur bij Het Polderhuis. Je kunt al vanaf 19:30 uur verzamelen op het parkeerterrein. Vooraf inschrijven is niet nodig en deelname is gratis. Aansluiten dus!

Genieten van een heerlijke avond waarbij sportiviteit en ontspanning hand in hand gaan. Op woensdag 15 en 29 juni gaat de Haarlem Night Skate ook door Velsen. Dus zet maar vast in de agenda!

Lees meer...

PimMulierloop

25 mei 2016

Atletiekvereniging Suomi organiseert op zondag 29 mei, voor de 76ste keer, de Pim Mulierloop.

Deze door Run2Day Haarlem gesponsorde loop is de oudste hardloopwedstrijd van Nederland. Sinds 2014 loopt het schitterende parcours voor de 10 km en de 10 EM door Duin & Kruidberg en de Heerenduinen. Dit parcours is in samenwerking met Natuurmonumenten opgezet, waarbij aangemerkt dat van het inschrijfgeld van de 10 EM en 10 KM € 1,50 per inschrijving naar Natuurmonumenten gaat.

Lees meer...

Probeer ook eens een andere sport

19 mei 2016

De Meivakantie is net voorbij, tijd om weer te sporten! Heb jij al gekeken bij het sportaanbod van JeugdSportPas? Leuke cursussen, waar je kennis kunt maken met de sport én de vereniging. Ook al ben je al lid van een vereniging, dan is het natuurlijk leuk om toch eens een andere sport uit te proberen!

Kijk op Sportpas.nl voor het aanbod.

Lees meer...

Film aangepast sporten

19 mei 2016

Vanuit het project Aangepast sporten in de Spo(r)tlights is een film gemaakt ter promotie van het aangepast sporten. Een compilatie van verschillende sporten voor mensen met een beperking. Deze compilatie is gemaakt door Sportservice Haarlemmermeer in samenwerking met SportSupport Kennemerland en de provincie Noord-Holland.

Film Aangepast Sporten (download)

Lees meer...

Sportkrant

9 mei 2016

De sportkrant voor de maand mei is uitgekomen in de Jutter/Hofgeest. Deze is uiteraard ook te lezen op onze website.

Sportkrant mei (download)

Lees meer...

Bevrijdingsvuur

5 mei 2016

Burgemeester Frank Dales en wethouders Annette Baerveldt ontvingen op 5 mei rond 14.00 uur bij het Herdenkingsmonument op Plein 1945 zestien lopers van de Bevrijdingsvuurestafette 2016.

Het Bevrijdingsvuur is hét symbool voor nationale eenheid en voor leven in vrede en vrijheid. “Het is de vijfde keer dat lopers van Atletiekvereniging Suomi meedoen aan deze estafette.

 

Lees meer...


Klik hier voor alle accommodaties te huur!

Contact

Openingstijden:
Ma t/m do: 08.00 - 16.30 uur
Vr: 08.00 - 12.00 uur

E-mail:
sportzaken@velsen.nl

Telefonisch te bereiken:
Tel.: 0255-567666

Na openingstijd voor reserveringen
Tel.: 023-5374218
Sporthal Het Polderhuis
(op maandag gesloten tot 15.00 uur)

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van Sportloket Velsen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Gemeente Velsen

Zwembad De Heerenduinen