Welkom op het Sportloket Velsen, de website voor sportief Velsen.

Hier vindt u informatie over de sport in algemene zin en in Velsen in het bijzonder. Wij proberen onze website zo actueel mogelijk te houden. Heeft u vragen of opmerkingen dan horen wij dat graag!Buurtsportcoach Sport en bewegen (m/v) 36 uur p/w

8 februari 2016

SportSupport is hét aanspreekpunt voor de sport in Haarlem en omgeving. Vanuit deze positie voert SportSupport een groot deel van het sportstimuleringsbeleid binnen de regio Zuid-Kennemerland uit. Diverse gemeenten en private partijen schakelen SportSupport in voor de uitvoering van sportieve projecten en evenementen. In opdracht van de gemeenten Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Hillegom en Velsen treedt SportSupport op als projectbureau en werkgever van buurtsportcoaches.

Lees meer...

Sportkrant februari 2016

4 februari 2016

Donderdag 4 februari verschijnt de sportkrant weer in de Jutter/Hofgeest. Uiteraard is de krant ook te lezen op onze website.

Sportkrant februari 2016 (download)

Lees meer...

SportInstuif Polderhuis

2 februari 2016

Op 3 maart wordt er in het Polderhuis in de Velserbroek voor de tweede keer een sportinstuif georganiseerd.

Wil jij kennis maken met allemaal verschillende sporten? Twijfel dan niet en meld je aan voor de SportInstuif Velsen! Samen met je vriendjes/vriendinnen de hele dag verschillende sporten beoefenen. De SportInstuif is inclusief drinken en een gezond tussendoortje, lunch dienen jullie zelf te verzorgen.

 

Lees meer...

Leerkrachten volleybaltoernooi gemeente Velsen

2 februari 2016

Vrijdag 8 april 2016 is er weer een leerkrachten volleybaltoernooi in de gemeente Velsen. Het toernooi vindt plaats in sporthal Ijmuiden-Oost en begint om 19.30 uur.

Lees meer...

Fit met Tennis

1 februari 2016

Wilt u werken aan uw gezondheid en meedoen aan het beweegprogramma ‘Fit met Tennis’? Tijdens dit programma van 21 weken maakt u op de woensdagochtenden kennis met verschillende beweegvormen en krijgt u 15 tennislessen aangeboden. Het programma is een aanbod speciaal voor 45+ers . De eigen bijdrage per deelnemer is € 40,-.

Lees meer...

Tennis op Tennispark Velserbeek

1 februari 2016

Het tennisseizoen gaat per 1 april weer van start. We hebben overdag, 's avonds en in het weekend nog enkele banen vrij voor de verhuur. Lijkt het u leuk om op het mooie landgoed Velserbeek een balletje te slaan, dan kunt u terrecht voor een heel seizoen maar af en toe een uurtje huren kan natuurlijk ook.

Lees meer...


Klik hier voor alle accommodaties te huur!

Contact

Openingstijden:
Ma t/m do: 08.00 - 16.30 uur
Vr: 08.00 - 12.00 uur

E-mail:
sportzaken@velsen.nl

Telefonisch te bereiken:
Tel.: 0255-567666

Na openingstijd voor reserveringen
Tel.: 023-5374218
Sporthal Het Polderhuis
(op maandag gesloten tot 15.00 uur)

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van Sportloket Velsen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Gemeente Velsen

Zwembad De Heerenduinen