Welkom op het Sportloket Velsen, de website voor sportief Velsen.

Hier vindt u informatie over de sport in algemene zin en in Velsen in het bijzonder. Wij proberen onze website zo actueel mogelijk te houden. Heeft u vragen of opmerkingen dan horen wij dat graag!

Sportloket Velsen


Lekker volleyballen voor bestrijding borstkanker

30 oktober 2014

Vrijdag 31 oktober is het "ladies night" bij volleybalvereniging Smashing Velsen. Acht vrouwenteams spelen dan in Sporthal Zeewijk. Omdat ze graag ook iets voor het goede doel wilde doen werd al snel duidelijk dat dit voor "Pink Ribbon" zou zijn. Oktober is borstkankermaand en de 31e precies de laatste dag van de actiemaand van Pink Ribbon.

Lees meer...

Aangepast Sporten in de spo(r)tlights

28 oktober 2014

De afgelopen maanden konden subsidieaanvragen, gericht op de transformatie van het sociaal domein en de regionale samenwerking, bij de provincie Noord-Holland ingediend worden. Sportservice Haarlemmermeer, SportSupport Kennemerland en de gemeenten in de regio’s Amstel- en Meerlanden,
Zuid-Kennemerland en Midden-Kennemerland hebben deze kans aangegrepen om het aangepast sporten in de regio een impuls te geven. En met een mooi resultaat; de provincie heeft budget vrijgemaakt om ‘Aangepast sporten in de spo(r)tlights’ te
ondersteunen, waar alle deelnemende partijen enorm blij mee zijn.

 

Lees meer...

Nuon Club Competitie, win € 10.000

27 oktober 2014

De Nuon Club Competitie is een wedstrijd waarbij amateur sportclubs laten zien hoe zij op een creatieve manier energie kunnen besparen.

Win max. € 10.000 om uw sportclub duurzamer te maken. Laat ons weten op welke creatieve wijze uw club energie kan besparen. En maak kans om het bedrag ter hoogte van de energierekening van het afgelopen jaar terug te winnen voor uw sportclub, met een maximum van € 10.000. Met het prijzengeld investeert de club in maatregelen om de energierekening van de club te verlagen. Goed voor de clubkas én voor het milieu!

 

Lees meer...

Brede School Velsen-Noord op Facebook

2 september 2014


De bouw van de Brede School in Velsen-Noord is in volle gang. Om u op de hoogte te houden is er een facebookpagina aangemaakt.

www.facebook.com/pages/Brede-School-Velsen-Noord

Lees meer...


Klik hier voor alle accommodaties te huur!

Contact

Openingstijden:
Ma t/m do: 08.00 - 16.30 uur
Vr: 08.00 - 12.00 uur

E-mail:
sportzaken@velsen.nl

Telefonisch te bereiken:
Tel.: 0255-567666

Na openingstijd voor reserveringen
Tel.: 023-5374218
Sporthal Het Polderhuis

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van Sportloket Velsen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Gemeente Velsen

Zwembad De Heerenduinen