Welkom op het Sportloket Velsen, de website voor sportief Velsen.

Hier vindt u informatie over de sport in algemene zin en in Velsen in het bijzonder. Wij proberen onze website zo actueel mogelijk te houden. Heeft u vragen of opmerkingen dan horen wij dat graag!

Sportloket Velsen


Veel activiteiten in Nationale sportweek in gemeente Velsen

23 april 2015

Van 18 t/m 25 april is de Nationale sportweek, waarin sportverenigingen de deuren open zetten voor geïnteresseerden. In de gemeente Velsen wordt hier ook veel aandacht aan gegeven, met verschillende gratis activiteiten. In de volgende wijken vindt een gezamenlijke sportactiviteit plaats:

Lees meer...

Nieuwe gymzaal Velsen-Noord vanaf half augustus te huren

23 april 2015

De nieuwbouw in Velsen-Noord zal vanaf medio augustus 2015 (het nieuwe schooljaar/seizoen) het domein zijn van de gymzaal ‘Wijckeroogzaal’, de Brede School Velsen-noord en Stichting Welzijn Velsen. De drie partijen zullen gezamenlijk gebruik maken van dit markante gebouw, dat vanwege de aparte gevelbekleding een unieke uitstraling heeft. Het schoolplein en buitenruimte zal een frisse groene uitstraling krijgen die naadloos overgaat in het aangrenzende Wijkeroogpark.

Lees meer...

Special Sports Experience

22 april 2015

Op zondag 30 augustus 2015 organiseren SportSupport en Sportservice Noord-Holland in samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation
en de Provincie Noord-Holland een feestelijke sportdag voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking!

 

Lees meer...

Dubbele overwinning voor Het Kompas

21 april 2015

Afgelopen week zijn de schoolvoetbalkampioenschappen van Velsen afgesloten met de finalewedstrijden in het Telstar stadion. Op 16 maart begonnen 1400 jongens en meisjes van de groepen 5 t/m 8 in 4 categorieën met de strijd om de felbegeerde wisselbekers.

 

Lees meer...

Sportgala 2015

15 april 2015

Vrijdag 10 april 2015 waren in het Thalia Theater de schijnwerpers op de sportkampioenen van de gemeente Velsen gericht. Tijdens dit sportfestijn werden de kampioenen van het jaar 2014 bekend gemaakt en gehuldigd. Het feest werd opgeluisterd door een spetterend optreden van Glennis Grace. De presentatie was dit jaar weer in handen van Frank Snoeks.

Lees meer...

IJmuiden en Castricum nu ook aangesloten op Wandelnetwerk

7 april 2015

In de regio’s IJmond, Alkmaar en Laag Holland is gestart met de bewegwijzering van 1.000 km nieuw wandelnetwerk.  In Castricum is op 1 april de eerste routesticker geplakt door wethouder Leo van Schoonhoven van gemeente Castricum. Wethouder Annette Baerveldt van gemeente Velsen plakte op 2 april de eerste routesticker in IJmuiden. De nieuwe routes sluiten aan op het bestaande netwerk van 500 km. Met deze uitbreidingen is het binnenkort mogelijk om een aaneengesloten  wandeling van maar liefst 1500 km door Noord-Holland te maken.

Lees meer...


Klik hier voor alle accommodaties te huur!

Contact

Openingstijden:
Ma t/m do: 08.00 - 16.30 uur
Vr: 08.00 - 12.00 uur

E-mail:
sportzaken@velsen.nl

Telefonisch te bereiken:
Tel.: 0255-567666

Na openingstijd voor reserveringen
Tel.: 023-5374218
Sporthal Het Polderhuis
(op maandag gesloten tot 15.00 uur)

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van Sportloket Velsen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Gemeente Velsen

Zwembad De Heerenduinen