Welkom op het Sportloket Velsen, de website voor sportief Velsen.

Hier vindt u informatie over de sport in algemene zin en in Velsen in het bijzonder. Wij proberen onze website zo actueel mogelijk te houden. Heeft u vragen of opmerkingen dan horen wij dat graag!

Sportloket Velsen


Introductieclinic rugbyclub The Smugglers

6 mei 2015

Vanaf dinsdag 2 juni organiseert rugbyclub The Smugglers 2 maanden lang een introductieclinic. Op dinsdagen en vrijdagen kun je vrijblijvend kennismaken met de rugbysport onder begeleiding van ervaren trainers en spelers. Ben jij 19 jaar of ouder en kun jij je vinden in een faire & sportieve teamsport, waarbij respect voor de scheidsrechter, je tegenstander en je teamgenoten centraal staat?

Lees meer...

Nieuwe gymzaal Velsen-Noord vanaf half augustus te huren

23 april 2015

De nieuwbouw in Velsen-Noord zal vanaf medio augustus 2015 (het nieuwe schooljaar/seizoen) het domein zijn van de gymzaal ‘Wijckeroogzaal’, de Brede School Velsen-noord en Stichting Welzijn Velsen. De drie partijen zullen gezamenlijk gebruik maken van dit markante gebouw, dat vanwege de aparte gevelbekleding een unieke uitstraling heeft. Het schoolplein en buitenruimte zal een frisse groene uitstraling krijgen die naadloos overgaat in het aangrenzende Wijkeroogpark.

Lees meer...

Special Sports Experience

22 april 2015

Op zondag 30 augustus 2015 organiseren SportSupport en Sportservice Noord-Holland in samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation
en de Provincie Noord-Holland een feestelijke sportdag voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking!

 

Lees meer...

IJmuiden en Castricum nu ook aangesloten op Wandelnetwerk

7 april 2015

In de regio’s IJmond, Alkmaar en Laag Holland is gestart met de bewegwijzering van 1.000 km nieuw wandelnetwerk.  In Castricum is op 1 april de eerste routesticker geplakt door wethouder Leo van Schoonhoven van gemeente Castricum. Wethouder Annette Baerveldt van gemeente Velsen plakte op 2 april de eerste routesticker in IJmuiden. De nieuwe routes sluiten aan op het bestaande netwerk van 500 km. Met deze uitbreidingen is het binnenkort mogelijk om een aaneengesloten  wandeling van maar liefst 1500 km door Noord-Holland te maken.

Lees meer...

Vissenloop, de eerste nieuwsbrief is een feit!

30 maart 2015

De organisatie van het wandelevenement Vissenloop IJmuiden,houdt u de komende maanden door middel van een nieuwsbrief, op de hoogte van de gang van zaken rond dit prachtige wandelevenement.

Lees meer...

Tennissen op Tennispark Velserbeek in Velsen-Zuid

10 maart 2015

Op landgoed Velserbeek in Velsen-Zuid ligt tennispark Velserbeek. Het tennispark beschikt over 2 schitterend gelegen gravelbanen inclusief kleedruimte met douche. De banen zijn van 1 april t/m 1 oktober in gebruik. De prijs per uur is relatief laag, vanaf € 13,00 per uur (tarief 2015) kunt u al gezellig met z’n tweeën of vieren tennissen.

 

Lees meer...


Klik hier voor alle accommodaties te huur!

Contact

Openingstijden:
Ma t/m do: 08.00 - 16.30 uur
Vr: 08.00 - 12.00 uur

E-mail:
sportzaken@velsen.nl

Telefonisch te bereiken:
Tel.: 0255-567666

Na openingstijd voor reserveringen
Tel.: 023-5374218
Sporthal Het Polderhuis
(op maandag gesloten tot 15.00 uur)

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van Sportloket Velsen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Gemeente Velsen

Zwembad De Heerenduinen