Welkom op het Sportloket Velsen, de website voor sportief Velsen.

Hier vindt u informatie over de sport in algemene zin en in Velsen in het bijzonder. Wij proberen onze website zo actueel mogelijk te houden. Heeft u vragen of opmerkingen dan horen wij dat graag!

Sportloket Velsen


Uitreiking JeugdSportPas-brochure

26 augustus 2015

Wethouder Annette Baerveldt heeft woensdag 26 augustus de eerste JeugdSportPas-brochure uitgedeeld aan leerlingen van groep 3/4 van basisschool de Pionier in de Velserbroek. Deze zogeheten JSP is voor het negende seizoen gestart in Velsen. Leerlingen van groep 3 t/m 8 kunnen zich weer aanmelden voor kennismakingslessen bij sportverenigingen en andere sportaanbieders via www.jeugdsportpas.nl.

Lees meer...

Special Sports Experience 2015

24 augustus 2015

Biljarten, handballen, tennissen en nog veel meer – iedereen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking kan meedoen op zondag 30 augustus in het Pim Mulier Sportpark in Haarlem. Er is een grote sportieve informatiemarkt met een heel gevarieerd programma.

Lees meer...

Judoka Kayleigh Heerikhuisen op Special Olympics Regionale Spelen

13 augustus 2015

Als je echt wil, dan is alles mogelijk. Een zin die regelmatig naar voren komt in gesprek met de achttienjarige judoka Kayleigh Heerikhuisen uit Dronten. Want kregen haar ouders vlak na haar geboorte nog te horen dat Kayleigh waarschijnlijk nooit zou kunnen lopen en praten, nu 18 jaar later bewijst Kayleigh dat je je daar helemaal niet bij neer moet leggen. De judoka kan namelijk gewoon lopen, praten en studeren en beoefent ook nog eens sport op topniveau. Op zaterdag 26 september doet ze mee met de Special Olympics Regionale Spelen Haarlemmermeer.

Lees meer...

Schoolsportkalender 2015-2016

12 augustus 2015

Met ingang van dit schoolseizoen starten wij met een aangepaste werkwijze met betrekking tot de schoolsport. Brieven, uitnodigingen, inschrijfformulieren, speelschema’s, spelregels enz. worden niet meer per post en e-mail naar u toegezonden. Alle informatie kunt u vanaf heden terug vinden op deze website. De website gaat het portaal voor alle informatie, inschrijvingen, spelregels, speelschema’s etc etc worden.

Lees meer...

Nieuwsbrief JeugdSportPas

12 augustus 2015

Volgende week beginnen de scholen weer. Kinderen gaan meestal naar een nieuwe klas, nieuwe leerkracht en misschien nieuwe vriendjes/vriendinnetjes. Daar past ook een nieuwe sport bij!!

Vanaf 15 augustus starten de eerste JeugdSportPas cursussen van het schooljaar. Heb jij je al opgegeven?

Blijf op de hoogte en lees hier alles over in deze nieuwsbrief.
Nieuwsbrief JeugdSportPas (download)

Lees meer...

Volwassene zwemles

30 juli 2015

Zwembad De Heerenduinen biedt al langere tijd zwemlessen aan voor volwassenen. Deze zwemlessen vinden plaatst op de zaterdagochtend. Per 27 augustus is er ook de mogelijkheid zwemlessen te volgen op de donderdagavond van 19:30 -20:15 uur. Voor meer informatie kunt contact opnemen met het zwembad of kijken op www.zwembadvelsen.nl

Lees meer...


Klik hier voor alle accommodaties te huur!

Contact

Openingstijden:
Ma t/m do: 08.00 - 16.30 uur
Vr: 08.00 - 12.00 uur

E-mail:
sportzaken@velsen.nl

Telefonisch te bereiken:
Tel.: 0255-567666

Na openingstijd voor reserveringen
Tel.: 023-5374218
Sporthal Het Polderhuis
(op maandag gesloten tot 15.00 uur)

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van Sportloket Velsen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Gemeente Velsen

Zwembad De Heerenduinen