Welkom op het Sportloket Velsen, de website voor sportief Velsen.

Hier vindt u informatie over de sport in algemene zin en in Velsen in het bijzonder. Wij proberen onze website zo actueel mogelijk te houden. Heeft u vragen of opmerkingen dan horen wij dat graag!Nieuw online reserveren!

28 juni 2016

Nog even en dan is het zover.

Vanaf 29 augustus 2016 is het mogelijk om online een sporthal of gymzaal te reserveren.

Dit gaat heel gemakkelijk door naar www.sportloketvelsen.nl te gaan. Via de button “accommodatie huren” wordt u met eenvoudige stappen door het programma geleid.

 

Lees meer...

Gospel in het Polderhuis

27 juni 2016

Op zondag 3 juli van 11.00-16.30 uur is er in het Kruispunt in Velserbroek een scratchdag. In één dag worden door verschillende koren o.l.v. Aldert Fuldner gospelsongs ingestudeerd om deze ’s avonds uit te voeren in Het Polderhuis!  Deelname staat open voor iedereen die daar zin in heeft. Het is gratis, de kerk sponsort deelname in het kader van het jubileumjaar. Zo’n 180 mensen doen al mee. Er zijn solozangers/en zangeressen, en professionele musici die begeleiden.

Lees meer...

Meisjes De Vliegende Hollander winnen landelijke finale schoolvoetbal

23 juni 2016

De meisjes van groep 5 en 6 van basisschool De Vliegende Hollander uit IJmuiden hebben woensdag de finale van het landelijke schoolvoetbaltoernooi van de KNVB gewonnen. Ze wonnen de finale met 2-0 van basisschool Drie-Eenheid uit Oldenzaal.

Allemaal gefeliciteerd!

Lees meer...

Stagevacature: Gemeente Velsen afdeling Sportzaken

15 juni 2016

Afdeling Sportzaken is per september op zoek naar een stagiaire met een HBO- sport gerelateerde opleiding. Het hoofdonderzoek bestaat uit ‘Verkenning voor de toekomst van de JeugdSportPas binnen de gemeente Velsen’. De stagiaire is onderdeel van het team binnen- en buitensport en levert naast zijn/haar werkzaamheden ook een bijdrage aan enkele overige sportstimuleringsprojecten.

Stagevacature

Lees meer...

Extra gratis roeiclinics bij De Stern

15 juni 2016

Na het succes van de roeiclinics in het voorjaar heeft de IJmuidense roeivereniging De Stern besloten op zondag 3 juli nog een extra roeiclinic te houden.

Iedereen die eens kennis wil maken met de roeisport is welkom.

Roeien is bij uitstek een sport die door iedereen beoefend kan worden! Ervaren instructeurs bieden belangstellende de mogelijkheid om tussen 14.30- 16.00 uur kennis te maken met het roeien.

Lees meer...

Nieuw in Velsen: Sportmix – Plus

15 juni 2016

Sportmix-plus is een sportles waar maximaal 8 kinderen (tussen de 8 en 12 jaar) per groep aan kunnen deelnemen. Deze les is bedoeld voor kinderen die bewegen buiten of op school, en/of samenspelen wat lastig vinden. Tijdens deze lessen gaat een gediplomeerde lesgever met de kinderen aan de slag, om de kinderen met plezier en met elkaar te laten sporten en spelen. Wat nieuw is aan de lessen dat deze in drie verschillende wijken in de gemeente Velsen plaats gaan vinden, te weten:

Lees meer...


Klik hier voor alle accommodaties te huur!

Contact

Openingstijden:
Ma t/m do: 08.00 - 16.30 uur
Vr: 08.00 - 12.00 uur

E-mail:
sportzaken@velsen.nl

Telefonisch te bereiken:
Tel.: 0255-567666

Na openingstijd voor reserveringen
Tel.: 023-5374218
Sporthal Het Polderhuis
(op maandag gesloten tot 15.00 uur)

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van Sportloket Velsen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Gemeente Velsen

Zwembad De Heerenduinen