Welkom op het Sportloket Velsen, de website voor sportief Velsen.

Hier vindt u informatie over de sport in algemene zin en in Velsen in het bijzonder. Wij proberen onze website zo actueel mogelijk te houden. Heeft u vragen of opmerkingen dan horen wij dat graag!Schrijf je in voor het ‘Glow-in-the-dark’ volleybal toernooi

11 februari 2016

Zaterdag 2 april organiseert volleybalvereniging Smashing Velsen ‘ 96 het Hostingindustries ‘glow-in-the-dark’ volleybal toernooi in de Zeewijkhal.
Dit toernooi is voor iedereen die het leuk vindt om een keer te volleyballen. En een glow-in-the-dark toernooi is natuurlijk helemaal bijzonder, dat wil je niet missen!

Lees meer...

De genomineerden van het Sportgala Velsen

11 februari 2016

Er hebben zich weer heel veel sporters aangemeld voor het Sportgala van de gemeente Velsen. De organisatie van het Sportgala is dan ook zeer tevreden over de hoeveelheid aanmeldingen. Er zitten een hoop talenten tussen en daarnaast zijn er ook diverse topsporters genomineerd. Een mooie groep sporters!

Lees meer...

Buurtsportcoach Sport en bewegen (m/v) 36 uur p/w

8 februari 2016

SportSupport is hét aanspreekpunt voor de sport in Haarlem en omgeving. Vanuit deze positie voert SportSupport een groot deel van het sportstimuleringsbeleid binnen de regio Zuid-Kennemerland uit. Diverse gemeenten en private partijen schakelen SportSupport in voor de uitvoering van sportieve projecten en evenementen. In opdracht van de gemeenten Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Hillegom en Velsen treedt SportSupport op als projectbureau en werkgever van buurtsportcoaches.

Lees meer...

Sportkrant februari 2016

4 februari 2016

Donderdag 4 februari verschijnt de sportkrant weer in de Jutter/Hofgeest. Uiteraard is de krant ook te lezen op onze website.

Sportkrant februari 2016 (download)

Lees meer...

SportInstuif Polderhuis

2 februari 2016

Op 3 maart wordt er in het Polderhuis in de Velserbroek voor de tweede keer een sportinstuif georganiseerd.

Wil jij kennis maken met allemaal verschillende sporten? Twijfel dan niet en meld je aan voor de SportInstuif Velsen! Samen met je vriendjes/vriendinnen de hele dag verschillende sporten beoefenen. De SportInstuif is inclusief drinken en een gezond tussendoortje, lunch dienen jullie zelf te verzorgen.

 

Lees meer...

Leerkrachten volleybaltoernooi gemeente Velsen

2 februari 2016

Vrijdag 8 april 2016 is er weer een leerkrachten volleybaltoernooi in de gemeente Velsen. Het toernooi vindt plaats in sporthal Ijmuiden-Oost en begint om 19.30 uur.

Lees meer...


Klik hier voor alle accommodaties te huur!

Contact

Openingstijden:
Ma t/m do: 08.00 - 16.30 uur
Vr: 08.00 - 12.00 uur

E-mail:
sportzaken@velsen.nl

Telefonisch te bereiken:
Tel.: 0255-567666

Na openingstijd voor reserveringen
Tel.: 023-5374218
Sporthal Het Polderhuis
(op maandag gesloten tot 15.00 uur)

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van Sportloket Velsen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Gemeente Velsen

Zwembad De Heerenduinen