Welkom op het Sportloket Velsen, de website voor sportief Velsen.

Hier vindt u informatie over de sport in algemene zin en in Velsen in het bijzonder. Wij proberen onze website zo actueel mogelijk te houden. Heeft u vragen of opmerkingen dan horen wij dat graag!

Sportloket Velsen


Lezing over sportvoeding

27 januari 2015

Dinsdag 10 februari 2015 organiseert atletiekvereniging Suomi een lezing over sportvoeding. Tijdens deze lezing zal sport-diëtiste Shanaz Imambaks uitleggen wat voeding betekent voor het sporten cq. inspanning en hoe te komen tot een optimale mix tussen voeding en sport.
Daarnaast wordt een aantal belangrijke onderwerpen behandeld zoals voeding en vocht voor, tijdens en na de inspanning maar ook voeding in het algemeen.

Lees meer...

SportInstuif Polderhuis

27 januari 2015

Het Polderhuis bestaat 25 jaar! Daarom organiseren de combinatiefunctionarissen Velsen in samenwerking met de sportverenigingen uit de gemeente de SportInstuif.

Op 26 februari worden er in het Polderhuis verschillende sportclinics georganiseerd door verenigingen bij jou uit de buurt! Wil jij leren Voetballen, Hockeyen, Basketballen, Dansen, Turnen of Schaken? En wil jij weten wat er nog meer voor leuke activiteiten komen? Kom dan naar de SportInstuif Velsen!

Lees meer...

Ondertekening overeenkomst Sika - Velsen

22 januari 2015

Op donderdag 22 januari ondertekenden de gemeente Velsen een overeenkomst van partnerschap met Sika Nederland. Dit bedrijf heeft de vloer in de sporthal Zeewijk (De Ring) gerealiseerd en gaat op meer vlakken met Velsen samenwerken.In de nieuwe sporthal Zeewijk (project De Ring) heeft Sika een hoogwaardige sportvloer neergelegd. Daarnaast toont Sika maatschappelijke betrokkenheid bij de sport in Velsen. Sika gaat vanaf 2015 drie jaar lang het jaarlijkse Sportgala van Velsen ondersteunen.

Lees meer...

JeugdSportPas aanbod t/m maart 2015 open

20 januari 2015

De JeugdSportPas-cursussen t/m maart 2015 zijn open voor inschrijving.

Wist je dat:

  • Jij je voor ALLE cursussen via JeugdSportPas kunt aanmelden. Kies via www.jeugdsportpas.nl voor bijv. woonplaats IJmuiden, dan kun je inloggen (met dezelfde inloggegevens) en de cursussen bekijken die in Velsen gehouden worden.

Lees meer...

Aanmelden Sportgala 2015

13 januari 2015

Traditiegetrouw huldigt de gemeente Velsen jaarlijks haar sportkampioenen en worden andere sporters in het zonnetje gezet.

Op vrijdag 10 april 2015 zijn vanaf 20.00 uur de schijnwerpers op deze sporters gericht en worden zij op karakteristieke wijze geëerd. De huldiging vindt plaats in het Thalia Theater in IJmuiden. Tijdens dit sportfestijn worden de kampioenen van het jaar 2014 bekend gemaakt en ontvangen deze winnaars een uniek beeldje dat speciaal voor de Velsense sportkampioenen is ontworpen.

Lees meer...

Fit met Tennis

8 januari 2015

Werk aan uw gezondheid door mee te doen aan ‘Fit met Tennis’! In een programma van 21 weken maakt u op de woensdagochtenden kennis met verschillende beweegvormen en krijgt u 15 tennislessen aangeboden. Dit is een aanbod speciaal voor 45+ers . U hoeft geen ervaren sporter te zijn om mee te kunnen doen! 

Lees meer...


Klik hier voor alle accommodaties te huur!

Contact

Openingstijden:
Ma t/m do: 08.00 - 16.30 uur
Vr: 08.00 - 12.00 uur

E-mail:
sportzaken@velsen.nl

Telefonisch te bereiken:
Tel.: 0255-567666

Na openingstijd voor reserveringen
Tel.: 023-5374218
Sporthal Het Polderhuis

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van Sportloket Velsen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Gemeente Velsen

Zwembad De Heerenduinen