Welkom op het Sportloket Velsen, de website voor sportief Velsen.

Hier vindt u informatie over de sport in algemene zin en in Velsen in het bijzonder. Wij proberen onze website zo actueel mogelijk te houden. Heeft u vragen of opmerkingen dan horen wij dat graag!

Sportloket Velsen


Gratis zwemmen voor kinderen van minima

17 juni 2015

Kinderen moeten samen met hun vriendjes of klasgenoten bij het zwembad kunnen afspreken. Dat is niet alleen leuk maar ook gezond.De gemeente Velsen maakt het ook voor kinderen (doelgroep 10 tot 18 jaar) uit gezinnen met een laag inkomen mogelijk om in de zomervakantie van het mooie zwembad 'De Heerenduinen' gebruik te maken.

 

Lees meer...

Introductieclinic rugbyclub The Smugglers

6 mei 2015

Vanaf dinsdag 2 juni organiseert rugbyclub The Smugglers 2 maanden lang een introductieclinic. Op dinsdagen en vrijdagen kun je vrijblijvend kennismaken met de rugbysport onder begeleiding van ervaren trainers en spelers. Ben jij 19 jaar of ouder en kun jij je vinden in een faire & sportieve teamsport, waarbij respect voor de scheidsrechter, je tegenstander en je teamgenoten centraal staat?

Lees meer...

Nieuwe gymzaal Velsen-Noord vanaf half augustus te huren

23 april 2015

De nieuwbouw in Velsen-Noord zal vanaf medio augustus 2015 (het nieuwe schooljaar/seizoen) het domein zijn van de gymzaal ‘Wijckeroogzaal’, de Brede School Velsen-noord en Stichting Welzijn Velsen. De drie partijen zullen gezamenlijk gebruik maken van dit markante gebouw, dat vanwege de aparte gevelbekleding een unieke uitstraling heeft. Het schoolplein en buitenruimte zal een frisse groene uitstraling krijgen die naadloos overgaat in het aangrenzende Wijkeroogpark.

Lees meer...

Special Sports Experience

22 april 2015

Op zondag 30 augustus 2015 organiseren SportSupport en Sportservice Noord-Holland in samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation
en de Provincie Noord-Holland een feestelijke sportdag voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking!

 

Lees meer...

Tennissen op Tennispark Velserbeek in Velsen-Zuid

10 maart 2015

Op landgoed Velserbeek in Velsen-Zuid ligt tennispark Velserbeek. Het tennispark beschikt over 2 schitterend gelegen gravelbanen inclusief kleedruimte met douche. De banen zijn van 1 april t/m 1 oktober in gebruik. De prijs per uur is relatief laag, vanaf € 13,00 per uur (tarief 2015) kunt u al gezellig met z’n tweeën of vieren tennissen.

 

Lees meer...

Sporthal het Polderhuis 25 jaar!!

15 november 2014

Sporthal het Polderhuis in Velserbroek bestaat volgend jaar 25 jaar! Dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het gehele jaar zullen er verschillende activiteiten worden georganiseerd. Daarnaast zijn er ook aantrekkelijke acties. Wil je niks missen.... word dan vriend onze Facebookpagina Lustrum Polderhuis

Lees meer...


Klik hier voor alle accommodaties te huur!

Contact

Openingstijden:
Ma t/m do: 08.00 - 16.30 uur
Vr: 08.00 - 12.00 uur

E-mail:
sportzaken@velsen.nl

Telefonisch te bereiken:
Tel.: 0255-567666

Na openingstijd voor reserveringen
Tel.: 023-5374218
Sporthal Het Polderhuis
(op maandag gesloten tot 15.00 uur)

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van Sportloket Velsen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Gemeente Velsen

Zwembad De Heerenduinen