Maak uw sportterrein rookvrij

Maak uw sportterrein rookvrij


Geplaatst op 30 juni 2016

Steeds meer sportverenigingen worden rookvrij. Maak uw sportvereniging ook eenvoudig rookvrij met het gratis pakket inclusief stappenplan van de Hartstichting. Vraag het nu aan.

Op sportverenigingen wordt vaak buiten nog gerookt. Veel kinderen worden hierdoor verleid om te roken. Geef het goede voorbeeld en maak uw sportterrein rookvrij. Vraag nu het gratis stappenplan aan!

Voordelen van een rookvrij sportterrein

De Hartstichting wil dat kinderen rookvrij opgroeien en niet beginnen met roken. Om dit te bereiken is het belangrijk dat kinderen beschermd worden tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken. Help ons hierbij en maak uw sportterrein rookvrij.

Een rookvrij sportterrein heeft vele voordelen:
•u maakt roken minder normaal en aantrekkelijk voor kinderen
•u voorkomt schadelijk meeroken
•u geeft het goede voorbeeld en biedt sporters en supporters een gezonde sportomgeving
•u bespaart op schoonmaakkosten (sigarettenpeuken en -pakjes)
•u zorgt voor positieve aandacht voor uw sportvereniging

Ga mee op weg naar een rookvrij sportterrein en zet uw vereniging positief op de kaart. Vraag nu het gratis stappenplan aan om uw sportvereniging rookvrij te maken!

Gratis stappenplan rookvrij sporten

Het is moeilijk voor kinderen om roken te weerstaan als zij anderen zien roken. Zeker als dat gaat om iemand tegen wie zij opkijken, zoals sporters of de trainer. Roken begint vaak op een jonge leeftijd. Hoe jonger iemand begint, hoe erger de verslaving.

Steeds meer sportverenigingen worden rookvrij. Maak met het gratis stappenplan ook uw sportvereniging eenvoudig rookvrij. Ontvang daarnaast handige tips en andere materialen ter ondersteuning. Vraag nu gratis en vrijblijvend het pakket inclusief stappenplan aan op www.hartstichting.nl/doe-mee/rookvrij-sporten