Introductieclinic rugby

Introductieclinic rugby


Geplaatst op 30 september 2016

Rugbyclub the Smugglers uit de Velserbroek organiseert in augustus en september een rugby introductieclinic. Tijdens deze periode leer je samen met enthousiaste nieuwelingen op een leuke manier alle ins en outs van de rugbysport. Vanaf dinsdag 9 augustus kun je op dinsdagen en vrijdagen vrijblijvend kennismaken met de rugbysport onder begeleiding van ervaren trainers en spelers.

Traditiegetrouw is de eerste training van het seizoen op het IJmuider strand, op dinsdag 9 augustus om 19:30 verzamelen bij de strandopgang IJmuiden ter hoogte van de paviljoens Noordzee en Zilt.

Vrijdag 12 augustus is de eerste training op het eigen sportcomplex van The Smugglers aan de Broeklanden 2 in Verlserbroek .

Ben jij 19 jaar of ouder en kun jij je vinden in een faire & sportieve teamsport, waarbij respect voor de scheidsrechter, je tegenstander en je teamgenoten centraal staat? Denk dan dan eens aan rugby bij The Smugglers, een vereniging waar gezelligheid en sportiviteit prima samen gaan.

Groot, klein, dik, dun, snel of sterk, iedereen kan een mooie rol spelen. Laat je dus aangenaam verrassen en schrijf je in voor onze introductieclinic rugby op www.proefrugby.nl

In twee maanden tijd leer je alle ingrediënten van het rugbyspel beheersen en werken we bovendien aan je conditie!