Aftrap in Velserbroek

Aftrap in Velserbroek


Geplaatst op 13 oktober 2016

Telstar Street League

Met een afgemeten een-tweetje hebben oud-Telstarspeler Ruud Geels en sponsor Michiel Dussel (Van Mossel Peugeot) op woensdag 21 september de aftrap gedaan van de Telstar Street League 2016. Dit gebeurde op het kunstgrasveld aan de Wieringer Aak in Velserbroek, waar de eerste van vier voorrondes werd gespeeld

De volgende voorrondes zijn op 28 september op het Homburgplantsoen in IJmuiden, op 5 oktober op het veldje aan het Delftplein/Dijkzichtlaan op de grens van Haarlem en Santpoort en op 12 oktober op het Cruijff Court in Zeewijk. Om de finale te halen moet er ook een wijkbijdrage worden gedaan. Dat kan iets zijn als jongeren die iets voor ouderen in de buurt doen, of zwerfvuil opruimen uit de wijk. Daarmee kunnen net zoveel punten worden gehaald als met het voetballen.

De finale is op 28 oktober in het stadion van Telstar. Jongens- én meidenteams van 12 t/m 16 jaar kunnen zich nog aanmelden bij de buurtsportcoaches of via de website www.telstarstreetleague.nl. Daar staan ook meer foto’s en een video-impressie van de voorronde in Velserbroek.

De gemeente Velsen zet buurtsportcoaches in, die helpen bij de werving van jongeren en een deel van de organisatie op zich nemen. (foto: Ron Pichel)