Nieuw: Crowdfunding op basis van obligaties

Nieuw: Crowdfunding op basis van obligaties


Geplaatst op 8 oktober 2016

Crowdfunding voor clubs heeft in twee jaar al €900.000 voor de sport binnengehaald. De magische grens van 1 miljoen komt eraan! Hiermee is Crowdfunding voor clubs het grootste crowdfundingplatform in de sport! Het succes van ons platform geeft aan dat crowdfunding een serieuze aanvulling is voor iedere clubkas. Tribunes, kleedkamers, kano's, doeltjes... bijna alles is ondertussen door clubs gerealiseerd. De ene campagne was natuurlijk succesvoller dan de andere, maar dat het geld oplevert is wel bewezen.

 

Voor de grotere campagnes is er nu de kans om met obligaties aan de slag te gaan. Obligaties zijn leningen met een vooraf vastgestelde rentepercentage en looptijd. Het platform is zo ingericht dat de supporters hun interesse kenbaar kunnen maken aan de club. De club gaat vervolgens zelf aan de slag om de afhandeling en de contracten te regelen. VMHC Cartouche haalde hier al meer dan € 300.000,- mee binnen. Wat is er binnen jullie club mogelijk?

Succes! Crowdfundingdoel in 69 minuten bereikt
Op 22 maart 2016 om 13.30uur lanceerde Okeanos haar crowdfundingcampagne voor nieuwe barkrukken. Om 14.49 uur was het doel van € 1000,- al bereikt. Eigenlijk voor de promotie goed en wel begonnen was. Een absoluut crowdfundingrecord!


Meld je aan voor een van de workshops
Crowdfunding is dé nieuwe manier van fondsenwerving. Wil je weten op welke manier jouw vereniging crowdfunding kan benutten? Kom dan bij één van de workshops langs.

Meer informatie is te vinden op Crowdfunding voor clubs