Loop je mee?

Loop je mee?


Geplaatst op 24 juni 2017

SportSupport organiseert ook dit jaar weer een mooi aantal hardloopevenementen. Je kunt je hier natuurlijk ook met je bedrijf voor inschrijven!

Een goed teambuilding-moment, maak er een bedrijfsuitje van of nodig je zakenpartners uit deel te nemen aan jullie team. Op die manier creëer je een sportieve manier van netwerken. Ook kun je familie en/of vrienden deel laten nemen aan je team. Aan welk(e) hardloop evenement(en) gaan jullie meedoen? Onderstaande 3 zijn inmiddels geopend voor inschrijving:

 

Evenementen

Zondag 14 mei
ZorgSpecialist Loop
Een unieke ervaring om te starten en finishen in het Rabobank IJmond Stadion in Velsen. En ontdek de mooie omgeving tijdens het lopen. Het is slechts 10 minuten rijden naar het stadion vanuit Haarlem Centrum.

Zondag 11 juni
ECI Letterenloop
Op 11 juni wordt de 10e eci Letterenloop gehouden: hét literaire loopfestijn met start en finish op IJsbaan Haarlem. In dit jubileumjaar lopen de deelnemers van de 10 km dóór openluchttheater Caprera en vormt ’t Kopje het decor voor een spannende tussensprint bergop.

Vrijdag 23 juni
Haarlems Dagblad Grachtenloop
De 23e editie van de Grachtenloop wordt toepasselijk gehouden op vrijdag 23 juni en staat garant voor een mooie zomeravond. Een prachtige loop door het centrum van Haarlem en de pitoreske straten langs de grachten.

Kijk hier voor meer informatie