Ondertekening overeenkomst Sika - Velsen

Ondertekening overeenkomst Sika - Velsen


Geplaatst op 10 april 2015

Op donderdag 22 januari ondertekenden de gemeente Velsen een overeenkomst van partnerschap met Sika Nederland. Dit bedrijf heeft de vloer in de sporthal Zeewijk (De Ring) gerealiseerd en gaat op meer vlakken met Velsen samenwerken.In de nieuwe sporthal Zeewijk (project De Ring) heeft Sika een hoogwaardige sportvloer neergelegd. Daarnaast toont Sika maatschappelijke betrokkenheid bij de sport in Velsen. Sika gaat vanaf 2015 drie jaar lang het jaarlijkse Sportgala van Velsen ondersteunen.

De naam van het bedrijf wordt ook gekoppeld aan de prijs voor de sportvrouw en sportman van het jaar. En de duurzame relatie tussen Sika en Velsen wordt bekrachtigd in een overeenkomst van partnerschap.De ondertekening vond plaats op donderdag 22 januari om 13.00 uur in de nieuwe sporthal Zeewijk die nu in aanbouw is, aan de Eenhoornstraat te IJmuiden.

Namens Sika Nederland waren aanwezig de heer P. Nieuwpoort (general manager) en de heer Wiljan Mossing Holsteyn. Namens de gemeente Velsen ondertekende de heer Fré van Geldorp, afdelingsmanager Sportzaken. Namens de organisaties van het Sportgala Velsen was de heer Simon de Weers aanwezig