KPN Schaatsvriendendag

KPN Schaatsvriendendag


Geplaatst op 26 februari 2018

Op zondag 25 februari is het zover.. de KPN Schaatsvriendendag zal dan plaatsvinden. Dit jaar op een bijzondere locatie, op de Coolste Baan in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Op deze mooie dag is alles is mogelijk, met je rolstoel het ijs op, schaats les van professionele schaatsers, curling, je kunt het zo gek niet bedenken!

Voormalig schaatsers Carl Verheijen en Annamarie Thomas hebben ons al laten weten er ook dit jaar weer bij te zijn. Uiteraard is er ook het nodige vermaak op het podium en dus genoeg gezelligheid voor ouders en begeleiders.

Meedoen aan de KPN Schaatsvriendendag? Meld je hier aan!

Let op: Omdat de KPN Schaatsvriendendag dit jaar in Amsterdam plaatsvindt kunnen wij geen gratis parkeergelegenheid aanbieden. U kunt op eigen gelegenheid parkeren rondom of onder het Olympisch Stadion, hier zijn kosten aan verbonden.

Het voorlopige programma:
12.00 - 12.30 uur  parkeren en ontvangst
12.30 - 12.45 uur  officiële opening
12.45 - 14.45 uur  clinics en vrij schaatsen
14.45 - 15.00 uur  afsluiting

Meer weten over de Coolste Baan van Nederland? Kijk hier: www.decoolstebaanvannederland.nl.

Wheels B&B
Als je je inschrijft voor de KPN Schaatsvriendendag maak je kans op een overnachting voor het hele gezin aangeboden door Wheels B&B. De plek waar je jouw aangepaste vakantie accommodatie kunt zoeken en boeken. Even lekker samen erop uit? Kijk op: WheelsB&B.com