Nationale Sportweek 2015

Nationale Sportweek 2015


Geplaatst op 26 april 2015

Vanaf 18 t/m 25 april 2015 vindt de jaarlijkse Nationale Sportweek plaats in Nederland. Alle sportverenigingen en sportorganisaties in Velsen hebben de mogelijkheid om een mooi sportprogramma voor de inwoners van gemeente neer te zetten. Zo kunnen er nog meer inwoners kennis maken met het sportaanbod van de verenigingen/organisaties.

De Nationale Sportweek is ook een middel om als vereniging of sportorganisatie nieuwe leden werven. De verenigingen wordt verzocht om in deze week (speciaal) voor niet-leden een open dag(en), open middag, een inloop uur, training of ander aanbod te organiseren waarbij de inwoners vrijblijvend kennis kunnen maken met het aanbod van de sportvereniging.

De verenigingen hebben dit jaar de mogelijkheid om hun activiteiten direct aan te melden op www.nationalesportweek.nl. Via deze website kunt u elke activiteit in deze week direct aanmelden.Het is van belang voor de sportverenigingen om de activiteiten intern en extern te goed te promoten.Voorbeelden van interne promotie zijn o.a. nieuwsbrieven, clubblad en poster. Extern zou gedacht kunnen worden aan persberichten, advertenties en social media.