Voorrondes Cruyff 6 vs 6 Tournooi IJmuiden

Voorrondes Cruyff 6 vs 6 Tournooi IJmuiden


Geplaatst op 26 april 2015

Woensdagmiddag  11 maart organiseerde de Buurtsportcoach Andres en de Combinatiefunctionaris Milanne het Cruyff 6 vs 6 Toernooi op het Cruyff Court in IJmuiden.

Teams bestaande uit klasgenoten, vriendjes en vriendinnen verzamelden zich om 13.30 uur op het Cruyff Court. Het was volle bak, er waren maar liefst 55 kinderen aanwezig. 

Elk team had een eigen originele naam bedacht; De Oriloper (een mix tussen de Zandloper en de Origon), Paris Saint-Germain, de Ajacieden, FC Bakker City en het meiden team Schippers – United.

De wedstrijden die 10 minuten duurden waren spannend, alle teams wilden natuurlijk door naar de regionale kwartfinales. Deze kwartfinales worden op Goede Vrijdag 3 april gespeeld op het Cruyff Court in IJmuiden, hier zullen dan ook de beste teams uit Haarlem, Beverwijk en Heemskerk strijden om de titel!    Bij de jongens waren FC Bakker City de sterkste, zij hebben alle wedstrijden gewonnen! De meiden Schippers – United zijn ook door naar de kwartfinales, hun tegenstander liet het helaas afweten.