Special Sports Experience

Special Sports Experience


Geplaatst op 30 augustus 2015

Op zondag 30 augustus 2015 organiseren SportSupport en Sportservice Noord-Holland in samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation
en de Provincie Noord-Holland een feestelijke sportdag voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking!

 

Bezoekers van de Special Sports Experience maken kennis met verschillende (bekende en onbekende) sporten. Sportaanbieders uit de regio Noord-Holland kunnen zich op de informatiemarkt presenteren en clinics en/of demonstraties geven. Tevens zijn bedrijven en instanties aanwezig die een belangrijke informerende en adviserende rol spelen binnen het aangepast sporten.

Van 12.00 – 17.00 uur zijn tijdens de Special Sports Experience toernooien,sportclinics en demonstraties. Een belangrijk onderdeel van deze sportieve dag is de informatiemarkt. Hiervoor worden alle sportaanbieders en-organisaties uitgenodigd die iets kunnen betekenen voor kinderen en volwassenen met een beperking en aangepast sporten. Uw advies, informatie en antwoorden op sportgerelateerde vragen zullen bijdrage aan de sportparticipatie van de doelgroep in uw regio. U wordt dan ook van harte uitgenodigd aanwezig te zijn en een kraam in te richten!

Voor vragen, opmerkingen en aanmelden kunt u mailen naar SSE2015@sportservicenoordholland.nl

Flyer (Download)

Brief voor verenigingen (Download)