Cruyff 6 vs. 6 toernooi groep 7 en 8

11 juni 2018

Dit jaar wordt het Cruyff Courts 6 vs 6 toernooi voor alle groepen 7 en 8 van de gemeente Velsen weer georganiseerd. 

Het Cruyff Courts toernooi is voor meiden en jongens uit de gemeente Velsen. Er zijn twee voorrondes en een finale. 

 

Lees meer...

Buikschuiven in Velsen-Noord op 17 juni

6 juni 2018

Op zondag 17 juni 2018 zijn tijdens het dorpsfeest de Velsen-Noordse buikschuifkampioenschappen.

 

 

Lees meer...

Hoe een sport te zoeken?

25 mei 2018

Iedere twee weken een column van de buurtsportcoaches van Velsen. Vandaag is het woord aan Jurre Brussel. Hij is buurtsportcoach in Velsen-Noord en richt zich op de sportstimulering van de basisschooljeugd. In deze column geeft Jurre handvatten voor het zoeken naar een sport.

‘Hoe een sport te zoeken!?’ (door: Jurre Brussel)

Lees meer...

Ook dit jaar wordt de Telstar Street Leaque weer door Telstar Thuis in de Wijk, in samenwerking met SportSupport, georganiseerd in de gemeente Velsen. Voor meer informatie en inschrijven: kijk op www.telstarstreetleaque.nl

Van maandag 9 juli tot en met vrijdag 13 juli wordt de 39ste editie van de Zwem4Daagse in zwembad De Heerenduinen gehouden.

Deelnemers moeten in het bezit zijn van tenminste een A Zwem Diploma.Tijdens deze week zwem je iedere avond 200 of 250 meter, aan het einde van de week heb je 1 KM gezwommen! Dit wordt beloond met een mooie medaille! Deze kilometer mag verdeeld worden over 4 (4x 250m) of over 5 dagen (5x 200m). Meer zwemmen mag natuurlijk ook!

Het normale tarief om deel te nemen aan de Zwem4Daagse is € 10,50 ook dit jaar kunnen de kinderen zich via school opgeven; het schooltarief bedraagt € 5,25. Dit is incl. een medaille! Ouders kunnen hun kinderen ook nline inschrijven via de JSP website. Ouders die mee willen zwemmen kunnen zich niet via de school opgeven maar kunnen zich inschrijven aan de receptie van het zwembad. Zij betalen het normale tarief van € 10,50.

De zwem4daagse wordt georganiseerd door zwembad de Heerenduinen, in ondersteuning van de buurtsportcoaches van de gemeente Velsen.

De Velsertunnel Run vond afgelopen zondag 27 november plaats. Dit uniek evenement voerde de deelnemers o.a. door de nieuwe Velsertunnel, via Velsen-Noord naar de finish op de Breestraat in Velsen-Noord.

De bewoners in Velsen-Noord werden door de lopers en door de organisatie geroemd, vanwege de gezelligheid in het dorp. Voornamelijk in en rond de Ladderbeekstraat was het erg druk met dorpbewoners die de hardlopers luidkeels aanmoedigden. Ook was er aan de versiering gedacht; het Wijkplatform en de Stichting Vrienden van Velsen-Noord hadden in de week ervoor kleurrijke slingers in de brievenbus aan de Ladderbeekstraat bezorgd. Verder waren er twee brassbands en een zanger aanwezig, om de hardlopers door Velsen-Noord te laten zweven.

Dit laat nog maar eens zien dat er in Velsen-Noord samen veel mogelijk is. Grote klasse!

Wilt u informatie over de mogelijkheden omtrent sporten in Velsen-Noord? Neem dan contact op met de Buurtsportcoaches: Nicky Brouwer (nbrouwer@sportsupport.nl) en/of Jurre Brussel (jbrussel@sportsupport.nl).

 

Sportmix is een naschoolse les waarin kinderen verschillende sporten kunnen ervaren. De activiteiten zijn voor kinderen van de groepen 3 t/m 6 van de basisschool en heeft als doel de kinderen kennis te laten maken met diverse (nieuwe) sporten. Tijdens deze lessen gaat een gediplomeerde lesgever met de kinderen aan de slag, om de kinderen met plezier en met elkaar te laten sporten en spelen. Regelmatig komen Velsense sportverenigingen naar de locaties, zo kunnen de kinderen kennis maken met verschillende sporten.

Inschrijven voor de sportmix kan via www.sportpas.nl/velsen of via de buurtsportcoaches in de betreffende wijk.

Sportmix vindt in Velsen-Noord plaats:

  • Wijckeroogzaal, Velsen-Noord. Donderdag: 14.30-15.30 uur (groep 3 t/m 6): € 1,- per les

Meer informatie en inschrijven via buurtsportcoach Jurre Brussel: jbrussel@sportsupport.nl

 

 

Afgelopen zondag 19 juni werden er tijdens het dorpsfeest van Velsen-Noord de 1e Velsen-Noordse buikschuifkampioenshappen georganiseerd. 94 deelnemers streden in 3 categorieën om de felbegeerde prijzen. Al met al was het een geslaagd evenement.

Heeft u een vraag en/of opmerking?
Neem contact op met Sportloket Velsen!
Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden.


Klik hier voor alle accommodaties te huur!

Contact

Openingstijden Sportloket Velsen:
Ma t/m do: 08.00 - 17.00 uur
Vr: 08.00 - 12.00 uur

E-mail:
sportloket@velsen.nl

Telefonisch te bereiken:
Tel.: 0255-567666

Voor reserveringen na openingstijd
023-5374218 (Polderhuis)
06-34595809 (Pendeldienst)


Afhalen sleutels gymzalen
in sporthal IJmuiden-Oost
 

0255-517821
06-34595809

 

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van Sportloket Velsen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Gemeente Velsen

Zwembad De Heerenduinen