Op deze pagina vindt u het overzicht van al het nieuws van Sportloket Velsen. Heeft u een interessant idee voor een nieuwsartikel, neem dan contact met ons op.

Aankondiging financiële tegemoetkoming verengingen.

Aankondiging financiële tegemoetkoming verengingen.

4 juli 2020

Woensdag 24 juni 2020 kondigde minister-president Rutte in de voorlopig laatste persconferentie voor het zomerreces aan dat verdere versoepeling van maatregelen ter bestrijding van het coronavirus mogelijk is. Voor de sport zijn dit zelfs aanzienlijke versoepelingen. Dat is natuurlijk geweldig nieuws. Op de site: https://nocnsf.nl/sportprotocol vind je een link naar het Protocol verantwoord sporten.

Lees meer...


Zomeractiviteiten voor jeugd 6 t/m 18 jaar

Zomeractiviteiten voor jeugd 6 t/m 18 jaar

4 juli 2020

De buurtsportcoaches en de jongerenwerkers organiseren tijdens de zomervakantie van 4 juli t/m 16 augustus 2020 diverse activiteiten voor jeugd. Deze vinden plaats op verschillende locaties in de gemeente Velsen waaronder ook zwembad De Heerenduinen.

De activiteiten zijn gratis met uitzondering van de Sportmix zwembad.

Lees meer...


Regels sporten per 1 juli

Regels sporten per 1 juli

4 juli 2020

Per 1 juli is zowel binnen- als buitensport weer toegestaan. Binnensport accommodaties,waaronder sportscholen mogen hun deuren weer openen. Er mag weer binnen wordengesport door alle doelgroepen in alle takken van sport.

Lees meer...


Verhoging tarieven

Verhoging tarieven

29 juni 2020

De gemeente heeft de tarieven en algemene voorwaarden van  gemeentelijke sportaccommodaties voor 2020-2021 vastgesteld.De volledige regeling kunt u vinden op de volgende websites:  

  • www.overheid.nl:lokale wet en regelgeving
  • www.sportloketvelsen.nl (sport & gemeente > sportaccommodaties in Velsen)
  • www.zwembadvelsen.nl (algemeen > huisregels).

Lees meer...


Zomeractiviteiten buurtsportcoaches

Zomeractiviteiten buurtsportcoaches

24 juni 2020

De buurtsportcoaches van gemeente Velsen organiseren in de zomervakantie super leuke sport- en spelactiviteiten op diverse locaties in de gemeente Velsen. Dit zijn bijvoorbeeld de bunkers in IJmuiden of het speelterrein in het bos. Deze activiteiten zijn geheel kosteloos. Het enige wat je mee hoeft te nemen is sportkleding, eten/drinken, sportieve zin en smeer je bij zonnig weer in met zonnebrand.

Lees meer...


Heeft u een vraag en/of opmerking?
Neem contact op met Sportloket Velsen!
Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden.


Klik hier voor alle accommodaties te huur!

Contact

E-mail:
sportloket@velsen.nl

Telefonisch te bereiken:
Tel.: 0255-567666

 

 

Gemeente Velsen

Zwembad De Heerenduinen