Inschrijven schoolschaaktoernooi

Op zondag 4 februari 2018 organiseren schaakclub Santpoort en schaakclub Kijk Uit, voor de 20e keer het jaarlijkse Schoolschaakkampioenschap voor basisscholen uit de gemeente Velsen. We zijn op zoek naar schaakteams die op die dag hun basisschool willen vertegenwoordigen in de strijd om de titel schoolschaak-kampioen van Velsen 2018. De winnaar vertegenwoordigd de gemeente Velsen in de finale van het Noord-Hollands Kampioenschap Schoolschaken.

Toernooi informatie
De schaakwedstrijd wordt op zondag 4 februari 2018 gespeeld in het muziek verenigingsgebouw Soli, Kerkpad 83 te Santpoort-Noord (naast NS station Driehuis). De aanvangstijd is 12.30 uur. Rond de klok van 16.30 uur zal de sterkste school bekend zijn. De teams worden tussen 12.00 en 12.15 uur verwacht.

De teams
Uitsluitend basisscholen doen mee aan dit kampioenschap. Een team bestaat uit 4 spelers, plus een eventuele reservespeler(s). Alle spelers en reservespelers moeten bij de school, waarvoor zij uitkomen, als leerling zijn ingeschreven. Elke school mag een onbeperkt aantal teams opgeven.

Afhankelijk van het aantal aangemelde teams wordt een volledige competitie afgewerkt of een gedeeltelijke competitie volgens het zogenaamde Zwitsers systeem. In het laatste geval spelen teams van gelijke sterkte zoveel mogelijk tegen elkaar. Winnaar is het team dat de meeste wedstrijdpunten behaalt. Eindigen twee of meer teams gelijk dan tellen de bordpunten.

Deelname en inschrijving
Om te kunnen deelnemen aan dit schoolschaakkampioenschap dienen de scholen zelf teams van 4 spelers samen te stellen plus eventuele reservespeler(s). Aanmelden kan tot en met dinsdag 25 januari via een email naar: schoolschaakvelsen@xs4all.nl onder vermelding van de naam van de school, de namen van de spelers en het telefoonnummer van een contactpersoon.

Kosten
Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. De gemeente Velsen draagt de kosten voor dit kampioenschap.

 

Heeft u een vraag en/of opmerking?
Neem contact op met Sportloket Velsen!
Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden.


Klik hier voor alle accommodaties te huur!

Contact

Openingstijden Sportloket Velsen:
Ma t/m do: 08.00 - 17.00 uur
Vr: 08.00 - 12.00 uur

E-mail:
sportloket@velsen.nl

Telefonisch te bereiken:
Tel.: 0255-567666

Voor reserveringen na openingstijd
023-5374218 (Polderhuis)
06-34595809 (Pendeldienst)


Afhalen sleutels gymzalen
in sporthal IJmuiden-Oost
 
0255-517821
06-34595809

 

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van Sportloket Velsen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Gemeente Velsen

Zwembad De Heerenduinen