Nieuwe aanbieder (jeugd)sportpas Velsen

Nieuwe aanbieder (jeugd)sportpas Velsen


Geplaatst op 31 augustus 2018

De gemeente Velsen gaat volgend schooljaar seizoen 2018-2019 samenwerken met een nieuwe (jeugd)sportpasaanbieder: Sport- en Cultuurimpuls.

Wie willen we bereiken?
In Velsen maken basisschoolleerlingen al ruim 10 jaar kennis met vele mooie sporten die de gemeente rijk is. Hiervoor wordt de jeugdsportpas ingezet. Hetzelfde concept willen we breder trekken dan alleen de jeugd om zo ook jongeren, volwassenen en senioren kennis te laten maken met verschillende sporten. Doel; méér Velsenaren vitaal in beweging brengen met een duidelijk sport- en beweegaanbod voor iedereen!

Hoe werkt de nieuwe (jeugd)sportpas?
De formule van de (jeugd)sportpas blijft hetzelfde. De sportpas brengt vraag en aanbod bij elkaar. Sportverenigingen en sportaanbieders organiseren activiteiten, deelnemers maken een account aan en schrijven zich in. Het sport- en beweegaanbod zal te vinden zijn op www.sportpasvelsen.nl (deze website is nog niet online). Sportverenigingen en sportaanbieders kunnen continue nieuw aanbod plaatsen via deze website.

Hoe doet u mee met de nieuwe (jeugd)sportpas?
Momenteel werken we aan een nog aantrekkelijker kennismakingsaanbod voor sport- en bewegen. Heeft u naast een kennismakingsaanbod voor jeugd óók voor jongeren, volwassenen of senioren een aantrekkelijk aanbod? Wij horen het graag van u!

Mocht u vragen hebben neemt u dan contact op met sportloket@velsen.nl