Gezondheidsbeurs Velsen

Gezondheidsbeurs Velsen


Geplaatst op 27 januari 2019

Zondag 27 januari, van 10.00-14.00 uur, wordt voor de zesde keer de succesvolle Gezondheidsbeurs Velsen gehouden. Dit keer niet in sporthal Zeewijk maar in het Rabobank IJmondstadion in Velsen-Zuid. Doel van de Gezondheidsbeurs is het promoten van een gezonde leefstijl speciaal voor 40+ers. Op de beurs kunnen bezoekers gratis een kijkje nemen bij organisaties op het gebied van medische preventie (zoals artsen en fysiotherapeuten), sport en vitaliteit, gezonde voeding, zorg en welzijn.

Voor deelnemende organisaties biedt de beurs een uitstekende gelegenheid om de organisatie  te promoten bij de inwoners van Velsen.  Biedt u een gezond product of gezonde dienst, een activiteit of een test? We nodigen u graag uit als deelnemer aan deze beurs. Niet elk verzoek kan gehonoreerd worden, omdat de organisatie streeft naar optimale diversiteit.

Voor vragen of aanmelden kunt u contact opnemen met Nicole Sheridan of Ad Otten, telefoonnummer: 0255.510186 (De Spil) of mailen naar buurtsport@welzijnvelsen.nl

Op Youtube (Gezondheidsbeurs Velsen zondag 28 januari 2018 sporthal Zeewijk) is een impressie te zien over de gezondheidsbeurs van 2018.