Op deze pagina vindt u het overzicht van al het nieuws van Sportloket Velsen. Heeft u een interessant idee voor een nieuwsartikel, neem dan contact met ons op.

Genomineerden Sportgala Velsen zijn bekend

Genomineerden Sportgala Velsen zijn bekend

30 januari 2020

De organisatie van het Sportgala van de gemeente Velsen heeft weer een groot aantal aanmeldingen mogen ontvangen van sporters die in 2019 fantastische prestaties hebben geleverd.

Aan de jury,  bestaande uit Bram Diepstraten (wethouder sport), Friso Huizinga (Citymarketeer gem. Velsen),  Roberto Branco Martins (advocaat/juridisch adviseur sportrecht), Susanne Moerkerk (journalist/verslaggever stadsredactie IJmuider Courant), Corina Post (vakleerkracht bewegingsonderwijs), Frank Snoeks (sportverslaggever Studio Sport), Melvin Schol (topsporter en trainer/coach)en Pieter de Waard ( algemeen directeur SC Telstar) de moeilijke taak om uit de vele genomineerden de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Talent en Master te kiezen.

 

Lees meer...


Kinderfeestje? Huur een gymzaal en spelletjestas

Kinderfeestje? Huur een gymzaal en spelletjestas

30 oktober 2019

Veel ouders willen graag een leuk feestje organiseren voor de verjaardag van hun kind en ieder jaar is het zoeken naar iets origineels. Rond rennende kinderen passen beter in een gymzaal dan in huis.

Huur daarom eens een gymzaal voor een leuk actief en sportief feestje.  Maak het feestje compleet met de goed gevulde spelletjestas. De huurprijs voor een uur in een van onze gymzalen is € 15,75 per uur en deze goed gevulde tas kunt u er voor € 5,- bij huren.

Lees meer...


Ieder kind doet mee!

Ieder kind doet mee!

12 september 2019

In de gemeente Velsen doet ieder kind mee. Uw kind ook. Hebt u daar ondersteuning bij nodig? Dan zijn er regelingen die u en uw kind helpen.

Voor wie?
Er zijn regelingen voor ouders of verzorgers met een laag inkomen. Die regelingen zorgen ervoor dat ieder kind mee kan doen. Bijvoorbeeld naar zwemles, werken op de computer of mee op schoolreisje.

Lees meer...


Heeft u een vraag en/of opmerking?
Neem contact op met Sportloket Velsen!
Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden.


Klik hier voor alle accommodaties te huur!

Contact

Openingstijden Sportloket Velsen:
Ma t/m do: 08.00 - 17.00 uur
Vr: 08.00 - 12.00 uur

E-mail:
sportloket@velsen.nl

Telefonisch te bereiken:
Tel.: 0255-567666

Voor reserveringen na openingstijd
023-5374218 (Polderhuis)
06-34595809 (Pendeldienst)


Afhalen sleutels gymzalen
in sporthal IJmuiden-Oost
 

0255-517821
06-34595809

 

Gemeente Velsen

Zwembad De Heerenduinen