Fonds Gehandicapten Sport Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken
Fonds 1818 tot nut van 't Algemeen Fonds 1818 steunt jaarlijks vele maatschappelijke initiatieven op het gebied van zorg, welzijn, kunst, cultuur, natuur, milieu en educatie
Gezamenlijke Fondsen Samen Buiten Spelen Schommel,  schuttingen en speeltoestel, gezamenlijk fonds Samen Buiten Spelen maakt het mogelijk
Jantje Beton Jantje Beton ondersteunt kinderen om hun eigen buurt leuker te maken.
Jeugdsportfonds Jeugdsportfonds creëert sportkansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging.
Johan Cruyff Foundation De Johan Cruyff Foundation is een non-profit organisatie die zich richt op het bevorderen van het geestelijk en lichamelijk welzijn van kinderen en jongeren.
Oranjefonds Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven waardoor iedereen kan meedoen in onze samenleving.
Schipholfonds Het Schipholfonds draagt bij aan fysiek bewegen in de omgeving van Schiphol.
Stichting Doen Stichting DOEN ondersteunt zowel kleine als grote initiatieven middels subsidies, participaties, leningen en garanties.
Stichting Fonds voor de Topsporter Stichting Fonds voor de Topsporter biedt financiële voorzieningen aan topsporters die van NOC*NSF de A-, HP- of B-status hebben gekregen, maar die geen beroepssporter zijn.
Stichting Nationaal Fonds Het Gehandicapte Kind Stinafo  Stinafo helpt o.a. met aangepaste hulpmiddelen voor kinderen.
Stichting Nationale Sporttotalisator De Lotto geeft met haar producten Lotto, Toto, Lucky Day, Krasloten en Eurojackpot het grootste deel van de winst aan de sport.
Stichting Waarborgfonds Sport De SWS heeft als doel het bevorderen van het bezit van accommodaties door sportorganisaties, door borgstellingen af te geven aan banken ten behoeve van sportverenigingen. Zodoende heeft de bank zekerheid dat de lening zal worden terugbetaald.
VSB Fonds VSBfonds ondersteund vele initiatieven en projecten die bijdragen aan de kwaliteit van de Nederlandse samenleving. 

 

Heeft u een vraag en/of opmerking?
Neem contact op met Sportloket Velsen!
Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden.


Klik hier voor alle accommodaties te huur!

Contact

Openingstijden Sportloket Velsen:
Ma t/m do: 08.00 - 17.00 uur
Vr: 08.00 - 12.00 uur

E-mail:
sportloket@velsen.nl

Telefonisch te bereiken:
0255-567666

Voor reserveringen na openingstijd
023-5374218 (Polderhuis)
06-34595809 (Pendeldienst)

Afhalen sleutels gymzalen
Alleen op afspraak

06-34595809

 

 

 

Gemeente Velsen

Zwembad De Heerenduinen