Alles over subsidies Voor ondersteuning voor een succesvolle subsidieaanvraag.
Beroepsorganisatie van subsidieadviseurs NVAS De NVAS is de Nederlandse Vereniging voor subsidie-adviseurs.
Centraal Bureau Fondsenwerving Het CBF geeft informatie over goede doelen en bevordert verantwoorde fondsenwerving en bestedingen
Investeringssubsidie sportaccommodaties en sportmaterialen Amateursportorganisaties komen voor een subsidie in aanmerking op het moment dat zij gaan investeren in materialen, de accommodatie of werkzaamheden laten verrichten ten behoud van de accommodatie.
Subsidie adviezen Moonen Sport & Leisure is het enige subsidiebureau in Nederland dat zich heeft gespecialiseerd in de sport- en vrijetijdssector. Als specialist in sport en subsidies ondersteunt zij opdrachtgevers bij het vinden en benutten van subsidiebronnen.
Vereniging van Fondsen in Nederland De FIN is dé belangenvereniging van vermogensfondsen in Nederland. Meer dan 300 vermogensfondsen zijn lid van de FIN. Deze fondsen steunen goede doelen op uiteenlopende gebieden als maatschappelijk welzijn, natuur, internationale samenwerking, gezondheid en cultuur.
VWS subsidies Het is de ambitie van VWS om iedereen zo lang mogelijk gezond te houden en zieken zo snel mogelijk beter te maken. Ook wil het ministerie mensen met een beperking ondersteunen en maatschappelijke participatie bevorderen.

 

Heeft u een vraag en/of opmerking?
Neem contact op met Sportloket Velsen!
Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden.


Klik hier voor alle accommodaties te huur!

Contact

Openingstijden Sportloket Velsen:
Ma t/m do: 08.00 - 17.00 uur
Vr: 08.00 - 12.00 uur

E-mail:
sportloket@velsen.nl

Telefonisch te bereiken:
0255-567666

Voor reserveringen na openingstijd
023-5374218 (Polderhuis)
06-34595809 (Pendeldienst)

Afhalen sleutels gymzalen
Alleen op afspraak

06-34595809

 

 

 

Gemeente Velsen

Zwembad De Heerenduinen